Schoolstraat 17a • 0575 518662     

Wereldwinkel Eefde sluit de deuren

woensdag 17 februari 2021

Eefde – De Stichting Wereldwinkel Eefde gaat na 35 jaar voor altijd haar deuren sluiten. Ondanks de enorme inzet van alle vrijwilligers is het niet gelukt om de dalende omzet te stoppen. Corona en weinig perspectief hebben ons de financiële das omgedaan. Door nu te stoppen zijn we een faillissement voor en houden we aan het eind nog een bedrag over voor goede doelen.

Opheffingsuitverkoop

De opheffingsuitverkoop start op woensdag 17 februari  2021, volgens het inmiddels welbekende ‘click en collect’ -systeem. Alle artikelen zijn met een duidelijk prijskaartje te zien in de etalage en daar gaat 50% korting van af. Ieder artikel heeft een nummer zodat klanten dit bij de bestelling door kunnen geven.

Klanten kunnen opwoensdag, donderdag en zaterdag’s morgens tussen 9:30 en 11:00 uur bellen met 0575 – 518662 (telefoonnummer winkel) en op afspraak
’s middags tussen 14:00 en 15:30 uur de bestelde artikelen ophalen bij het afhaalloket aan de deur van de Wereldwinkel, Schoolstraat 17A. U kunt alleen met pin betalen. Geheel volgens de landelijke richtlijnen mogen we geen klanten binnen in de winkel toelaten.

Een coördinator controleert alle bestellingen zodat er geen artikelen dubbel besteld worden.

Kijk ook op onze websitewww.wereldwinkeleefde.nlen facebook: Wereld winkel Eefde.

We bedanken iedereen voor de jarenlange trouwe klandizie en het gestelde vertrouwen en sluiten voorgoed zodra onze winkel is leegverkocht, maar uiterlijk eind april 2021. Hierover volgt t.z.t. een nadere mededeling.

Activiteiten

Activiteiten

  • De Wereldwinkel neemt regelmatig deel aan lokale evenementen, zodra de data bekend zijn zie je ze hier.